Credins Bank mbështet UpLift Albania

Më tej, këtë vit kemi mbështetur edhe aktivitete që vlejnë të përmenden dhe që përkrahin promovimin e startup-eve më novative në Shqipëri, Kosovë dhe Rajon. Credins Bank është sponsor kryesor i Uplift Albania, akseleratorit më të madh në vend i cili do të vihet në funksion te inovacionit dhe mbështetjes së vazhdueshme të startup-eve më novative në Shqipëri, Kosovë dhe Rajon.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins