Karta e Krediti Visa dhe Mastercard Business nga Credins bank janë ideuar për të përmbushjen e nevojat e klientëve të cilët kanë një llogari në Credins, për shpenzime ditore apo edhe për angazhime akoma më të rëndësishme. Çdo muaj klienti mund të zgjedhë të shlyejë detyrimin në mënyrë automatike, nëpërmjet e-Banking, duke u paraqitur në një nga degët e bankës më pranë jush.

karta visa credins bank Karta Visa Business

  • Monedha: LEKË
  • Limit Shpenzimi Ditor në POS: 1’000’000 Lekë
  • Limit Shpenzimi Ditor në ATM:   100’000 Lekë
  • Vlefshmëria e kartës: 5 Vite

Credins Bank Mastercard Black Business. Karta Mastercard Credit

  • Monedha: EURO
  • Limit Shpenzimi Ditor në POS: 5000 Euro
  • Limit Shpenzimi Ditor në ATM: 500 Euro
  • Vlefshmëria e kartës: 5 Vite

Transaksionet tuaja online bëhen akoma më të sigurta me modelet e sigurisë Mastercard SecureCode dhe Verified by VISA (VBV). Ju gjithmonë keni një nivel shtesë të sigurisë në sajë të një fjalëkalimi që ju zgjidhni dhe që do të kërkohet në kohën e blerjes nga dyqanet online. Disa këshilla për Kartën tuaj: • Mbani PIN veças nga karta dhe mos e ndani atë më njerëz të tjerë. • Gjithmonë kontrolloni shumën e shfaqur në POS përpara se të futni kodin PIN ose të nënshkruani faturën.

Ju mund ta personalizoni PIN-in e kartës suaj Mastercard në të gjitha bankomatët (ATM) e bankës. Ndryshimi i kodit PIN për këto karta është falas. Në rast se humbisni kodin tuaj PIN, riprintimi i tij pranë degëve Credins është 2 Euro për kartat Mastercard dhe 200 Lekë për kartat VISA.

  • Bllokoni atë sa më shpejt të jetë e mundur duke telefonuar numrat: 0800 22 73 ose +355 4 2274 777.
  • Paraqituni në degën më pranë jush, raportoni vjedhjen/humbjen e kartës dhe kërkoni një kartë të re.

– Kartë Identiteti

– Formular Rregjistrim (për klientët e rinj) ose përditësimi për klientët ekzistues.

– Formular i dorëzimit të Kartë dhe Kodit PIN.

– Kontrata e Kartës.

– Formular Aplikimi OVD

Llogari Rrjedhëse

Me llogarinë tuaj rrjedhëse ju mund të kryeni të gjitha llojet e transaksioneve...

Lexo më shumë Read More

Credins Online

Aksesoni llogarinë 24/7 nga celulari apo kompjuteri juaj! Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank.

Lexo më shumë Read More

Depozita Me Afat

Depozita me Afat është një investim i sigurt i cili kryhet përmës një marrëveshje ndërmjet individit dhe bankës, për një shumë parash dhe një afat të përcaktuar nga vetë klienti.

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins