Ne Credins bank ju mund të pajiseni me kartë debiti VISA apo Mastercard për biznesin tuaj. Mjafton të keni një llogari rrjedhëse dhe mund ti ofroni vetes tuaj funksionalitete inovative, fleksibilitet në përdorim dhe siguri në pagesa.

 


 • Tërheqje në ATM 24/7.
 • Përdorim kombëtar dhe ndërkombëtar.
 • Mundësi lëshimi kartë dytësore.
 • Blerje në internet dhe POS.
 • Përdorim në të gjitha monedhat.
 • Kontroll mbi shpezimet dhe lëvizjet e llogarisë.

Me Kartën e Debitit ju mund:

 • Kryeni tërheqje parash dhe pagesa në të gjithë botën.
 • Personalizoni limitet e përdorimit për zona të caktuara apo shuma të caktuara.
 • Kryeni pagesa online me siguri të plotë.
 • Mundesi për ndryshim PIN në të gjitha Mastercard;
 • Monitorim i veprimeve me kartë dhe shpenzimeve përmes Credins Online
 • Falë teknologjisë Contactless mund të kryesh pagesat super thjesht dhe super shpejt pa pasur nevojë për PIN deri në shumën 4500 Lekë .

Mastercard Blue Credins Bank. Karta Mastercard Business Debit

 • Monedha: Lekë 
 • Limiti ditor në ATM: 50.000 ALL
 • Limiti ditor në POS: 500.000 ALL
 • Vlefshmëria e kartës: 5 Vite

Monedha: Euro Limiti ditor në ATM: 500 EUR

Limiti ditor në POS: 5000 EUR

Vlefshmëria e kartës: 5 Vite

Në rast të humbjes ose vjedhjes së kartës suaj:

 • Bllokoni atë sa më shpejt të jetë e mundur duke telefonuar numrat: 0800 22 73 ose +355 4 2274 777.
 • Paraqituni në degën më pranë jush, raportoni vjedhjen/humbjen e kartës dhe kërkoni një kartë të re.
 • Kartë Identiteti
 • Formular Rregjistrim (për klientët e rinj) ose përditësimi për klientët ekzistues.
 • Formular i dorëzimit të Kartë dhe Kodit PIN.
 • Kontrata e Kartës.

Llogari Rrjedhëse

Me llogarinë tuaj rrjedhëse ju mund të kryeni të gjitha llojet e transaksioneve...

Lexo më shumë Read More

Credins Online

Aksesoni llogarinë 24/7 nga celulari apo kompjuteri juaj! Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank.

Lexo më shumë Read More

Depozita Me Afat

Depozita me Afat është një investim i sigurt i cili kryhet përmës një marrëveshje ndërmjet individit dhe bankës, për një shumë parash dhe një afat të përcaktuar nga vetë klienti.

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins