Bankieri Credins Bank Kosovë

 

Z. Selman Lamaj, Drejtor i Përgjithshëm i Credins Bank Kosovë, në një intervistë për revistën “Bankieri”. Vizioni i Credins Bank Kosovë është që të jetë pjesë e një rrjeti rajonal bankar, që vepron mbi parimet tregtare të ecurisë dhe qëndrueshmërisë, ndërkohë që njihet si banka që ofron shërbim bankar cilësor.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins