Të nderuar klientë,

Në vijim të masave parandaluese për situatën e krijuar të marra nga qeveria Credins Bank njofton për sa më poshtë:

 • Dita e nesërme do të jetë ditë pune për të gjitha degët e Bankës Credins me orarin 07:00 – 09:00 për të gjitha degët e hapura.
 • Dita e Shtunë, e Dielë dhe e Hënë do të jenë pushim.
 • Puna do të rifillojë të Martën datë 24/03/2020 me oraret 07:00 – 09:00 për të gjitha degët përveç degëve Dega Tirana 1, Dega Tirana 2, Dega Tirana 11, Dega Ring Center të cilat do të punojnë më gjatë, me orarin 07:00 – 17:00 .
 • Degët e Bankës Credins që janë të mbyllura do vazhdojnë të jenë të mbyllura deri ne nje njoftim të dytë.
 • Oraret më lart do të jenë efektive deri në një moment të dytë.

  Ju faleminderit!


  Na kontakto

  [contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
  Banka Credins