Z. Maltin Korkuti, Drejtor i Përgjithshëm i Credins bank, vjen me një intervistë eksluzive për revistën Monitor.

Z. Korkuti ka theksuar se Credins bank ka vijuar të mbështesë ekonominë vendase, duke qenë banka e parë në treg në terma të kredidhënies. Mbështetja që Credins ju jep individëve dhe bizneseve ka qenë e vazhdueshme përgjatë rrugëtimit prej 20 vitesh në tregun bankar shqiptar. Credins bank do të vijojë të jetë partneri kryesor, duke mbështetur çdo kërkesë dhe nevojë me produkte atraktive, procedura efikase dhe shërbim të shkëlqyer.

Për më shumë informacion mbi ecurinë e plotë të bankës përgjatë vitit 2022, arritjet, sfidat dhe strategjitë për vitin 2023,lexoni intervistën e plotë duke klikuar këtu.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins