Elion Martini, Drejtor i Departamentit të Shitjes dhe Suportit të Qirasë Financiare pranë Credins bank, në një intervistë ekskluzive për revistën ekonomike “Monitor”.

Situata e tregut të leasing-ut në Shqipëri dhe trendet e rritjes së tij, kushtet fleksibël që ofrohen nga Credins bank, janë këto disa nga pikat e trajtuara në këtë intervistë.

Për të lexuar intervistën e plotë  klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins