Të nderuar klientë,

Banka Credins, në vijim të situatës së vështirë që po kalojmë por e angazhuar maksimalisht të jetë çdo ditë në shërbimin tuaj, ju njofton se: Ditën e Shtunë, datë 11.04.2020, do të punojnë në orarin 07:00 – 12:30 të gjitha degët e rretheve të cilat punojnë zakonisht, së bashku me degët e mëposhtme:

 • Dega Tirana 12 (Rr. Jordan Misja, prane shkolles Harry Fultz)
 • Dega Gjirokastër (Rr. 18 Shtatori)
 • Dega Porti Durrës (Rr. Doganes, Sheshi i Trageteve, Durrës)
 • Oraret më lart do të jenë efektive deri në një njoftim tjetër.

  Kërkojmë mirëkuptimin tuaj për të përdorur sa më shumë kanalet digjitale për çdo pagesë që mund të keni si dhe rrjetin e ATM-ve duke shmangur ardhjen tuaj në degë.

  Ju faleminderit!


  Na kontakto

  [contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
  Banka Credins