Besa Gjevori Credins Bank

Besa Gjevori, zv. Drejtoreshë e Departamentit të Biznesit të Madh në Credins Bank, në një intervistë për Televizionin SCAN, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për shtyrje të kësteve të kredisë apo kërkesat e reja të mbuluara nga garancia sovrane si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins