Banka Credins bank

Pse të investosh në AR?

Banka Credins eshte e vetmja banke qe ofron investime ne AR si nje mundesi alternative investimi per cdo klient . Investimi ne Ar mund te perdoret per: koleksionim, diversifikim te portofolit te investimeve apo dhe nje dhurate mjaft e bukur per miqte dhe te afermit tuaj. Investimi ne Ar ofron siguri, besueshmeri, likuiditet etj.

Perfitimet e mbajtjes se nje llogarie Ari:

Nuk ka komisione per hapje dhe mirëmbajtjeje llogarie. Ju mund ta tërhiqni në prerje të ndryshme sasinë e arit në llogarinë tuaj ose ta kembeni në cdo valute, ne cdo moment. Banka e blen në çdo moment sasinë e arit që gjendet në llogarinë tuaj sipas kursit ditor të publikuar.

Vienna Philharmonic


Cilesia: Fine Gold 999,9/1000
Viti: Austri 2019
Jane nga më të famshmet dhe me te shituarat ne bote, shtypur në Ar të pastër 24 karat 999.9/1000. Ana e parme tregon një instrument muzikor, pjesë e pallatit të koncerteve në Vien. Një dizajn i instrumenteve muzikore që përfaqësojnë Filarmoninë dhe orkestren e Vjenës jane në pjesën e mbrapme. Jane në 4 prerje të ndryshme. 

Australian Kangaroo, Gold Nugget

Cilesia: Fine Gold 999,9/1000
Viti: Australi 2019
U prezantua ne 1986 dhe mban portretin e mbretëreshës Elizabeth II. Janë nder te pakta monedha ari që ndryshojnë dizajnin çdo vit duke inkurajuar koleksionistet ti blejne dhe ruajne vit pas viti.

Canadian Gold Maple Leaf


Cilesia: Fine Gold 999,9/1000
Viti: Kanada 2019
Jane prodhuar per herë të parë në 1979 dhe mbajne portretin e mbretëreshës Elizabeth II dhe Canadian Maple Leaf. Jane pionerë të monedhave të arit me përbërje të pastër 999.99 dhe pa shtesa metalesh, nje disk ari prej 99.99% që nuk ka nevojë për metal forcues.

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 7.77 gr

Cmimi: 58275 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 7.77 gr

Cmimi: 58275 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 7.77 gr

Cmimi: 58275 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 15.55 gr

Cmimi: 116625 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 15.55 gr

Cmimi: 116625 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 15.55 gr

Cmimi: 116625 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 31.10 gr

Cmimi: 233250 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 31.10 gr

Cmimi: 233250 ALL

monedha ari, banka credins
monedha ari, banka credins

Madhesia: 31.10 gr

Cmimi: 233250 ALL

Gold Bars

Koleksioni: Klasik

Cilesia: Fine Gold 999,9/1000

Argor Heraeus Kinebar Bullion Bar 999.9 Fine. Lingota arit vjen në një certifikatë plastike me një numër serik dhe një hologram në pjesën e prapme të shiritit për të konfirmuar vërtetësinë e tij. Argor Heraeus është një nga rafineritë më të famshme të metaleve të çmuara në Zvicër. Seria Kinebar është në dispozicion vetëm në ar. 

lingota ari, banka credins

Madhesia: 1 gr

Cmimi: 6700 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 2 gr

Cmimi: 13400 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 5 gr

Cmimi: 33500 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 10 gr

Cmimi: 67000 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 20 gr

Cmimi: 134000 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 50 gr

Cmimi: 335000 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 100 gr

Cmimi: 670000 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 250 gr

Cmimi: 1675000 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 500 gr

Cmimi: 3350000 ALL

lingota ari, banka credins

Madhesia: 1000 gr

Cmimi: 6700000 ALL

Na kontakto

Gjej Degën