Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!Karta e Parapaguar

Karta e parapaguar Mastercard ju jep mundësi të bëni blerje Online dhe në POS (Pikat e Shitjes, brenda dhe jashtë vendit kudo ku shihni logon Mastercard). Mjafton të depozitoni CASH ose Rimbushni me xhirim , një sasi të caktuar parash referuar maksimumit të lejuar nga Credins Bank .Contactless vjen si një vlerë e shtuar në të gjithë kartat e reja Mastercard nga Credins Bank, dhe ju jep mundësinë të kryeni pagesa deri në 20 Euro pa vendosur Pin-in dhe pa firmosur fatura. Mjafton një tap në POS kudo ku shihni logon .

Lexoni më shumë


Kurse dhe Fito

Shorte Promocional “Kurse dhe Fito” duke filluar nga data 31 Tetor 2016 deri në 31 Maj 2017 për të gjithë ju që do të hapni nië depozitë me afat minimal 25 muaj, automatikisht do të bëheni pjesë e shorteut Promocional “Kurse dhe Fito” , ku fitohet një udhëtim në Disneyland, Paris me familjen tuaj. Autorizuar nga Ministria e Financave me autorizimin nr. 520, dt. 31/10/2016, Credins Bank Sh. A. organizon Shorteun Promocional “Kurse dhe Fito” që synon rritjen e depozitave.
Përzgjedhja e fituesve do të bëhet në mënyrë automatike nga sistemi i bankës.

Lexoni më shumëKredi për shtëpi me normë interesi konkurruese!

Aplikoni tani

Top