Vacancies | Job Vacancy | Credins Bank Vacancies – Credins Bank

Join our
professional team


This post is also available in: Albanian

Vacancies

No Jobs open for the moment, please check later.

If you think you have the right qualifications and feel ready to start your career at Credins, send your CV at any point near human resources at the address: burimenjerezore@bankacredins.com or at the Human Resources Office at the Credins Bank Central Office with the address
Str: Vaso Pasha, Nr. 8, Tirana. In order for your application to be considered complete, you must attach your CV accompanied by a letter of interest.


Attention!
Your documents should be in ".pdf" format.

You are welcome!

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins