Corporate Social Responsibility | CSR | Credins Bank Social Responsibility – Credins Bank

Vizart
September 28, 2020

Credins Bank supports “VIZart”

Optional

Credins Bank supports the realization of “VIZart” event, an exhibition that brings together the works of 50 Albanian masters, belonging to different generations from Kodra, Jukniu, Kilica, Dhrami, Shoshi, Lulani, Keraj,...

Credins dhuron gjak
December 26, 2019

Credins donate blood

Përgjegjësia Sociale, Optional

This time, on the occasion of January 28, 2020 – Personal Data Protection Day, the Office of the Commissioner in cooperation with the Vocational High School ICT “Hermann Gmeiner” are engaged to conduct a competition...

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins