Pergjegjesi Sociale, 2019 | CSR | Credins Bank Social Responsibility of Credins Bank during the first trimester of 2019 – Credins Bank

For Credins Bank, social responsibility means the institution of a sustainable value for the clients, shareholders, employees and other stakeholders. This report is carried out in conformity with the form defined by the United Nations Development Programme contributing to the 17 Objectives of the Sustainable Development Goals.

Credins Bank continues its commitment in this regard by supporting social initiatives and projects and being one of the main contributors in the field of social responsibility in all aspects such as institutional, cultural, infrastructural, etc., a process that has further consolidated our bank’s reputation as the Bank of all Albanians.

In order to read the full report click the following:

Our social responsibility during 2019

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins