Terms and Conditions | Credins Bank Terms and Conditions – Credins Bank

Dear clients

Credins Bank's primary and main purpose is to provide excellent services to clients and building a sound business environment with people, assets by promoting excellent values. Request working conditions by clicking the following:


Terms and Conditions for Individual

Terms and Conditions for Subjects

Card Conditions

Deposit Interests


Terms and Conditions that enter into force on 15 December 2020


Terms and Conditions for Individual

Terms and Conditions for Subjects

Terms and Conditions for E banking

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na Kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins