Pergjegjesi sociale gjate 2017 | CSR | Credins Bank Our social responsibility during 2017 – Credins Bank

For Credins Bank, social responsibility means the institution of a sustainable value for the clients, shareholders, employees and other interested parties. Our priority is to act as a trusted financial partner for our clients, providing services and advice to meet their individual needs. We believe that accessing business responsibly is the key factor that determines our long-term success and helps promote the important role we play in the country’s economy and society. Credins Bank is hereby presenting the activities undertaken in the framework of social responsibility during 2017. This report is carried out in conformity with the form defined by the United Nations Development Programme concerning the 17 Sustainable Development Goals. In order to read the full report, click the following:

Our social responsibility during 2017

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins