Credins Bank supports the Health sector in the country Credins Bank supports the Health sector in the country – Credins Bank

In the framework of its Social Responsibility Policy, taking constantly care of the well-being, progress and development of the environment in which it operates, Credins Bank has undertaken an initiative to support one of the most important public sectors in the country: the health sector under the motto: “Credins Bank supports the health sector in Albania”. This time Credins Bank supported Health Centre No. 9 in Tirana, financing the reconstruction and improvement of all internal and external premises of this centre. This support has a direct impact on enhancing the quality of health services to the citizens. This initiative of Credins Bank will extend in order to support other important hospital centres with the sole objective of improving the quality of hospital services in our country.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins