Credins Bank mbeshtet #TetorinRoze | CSR | Credins Bank Credins Bank supports #PinkOctober – Credins Bank

October is the month of breast cancer awareness. The Ministry of Health and Social Protection organized several activities with a view to raising awareness and screening across the country, such as selling flowers bouquets at the New Bazaar, on October 15, at the Creative Square in Tirana. This activity aimed at raising funds and investing them in purchasing breast cancer diagnoses equipment, enabling its timely prevention. Under the motto: Come join us at the Pink Market, Credins Bank supported this initiative in view of the community service and raising awareness.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins