Credins Bank mbeshtet Kujtim Prodanin | CSR | Credins Bank Credins Bank supports Kujtim Prodanin – Credins Bank

Credins Bank mbetet e përkushtuar ndaj Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe synon të kontribuojë në qëndrueshmërinë e fushës së artit dhe kulturës

Credins Bank mbetet e përkushtuar ndaj Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe synon të kontribuojë në qëndrueshmërinë e fushës së artit dhe kulturës, Në këtë kuadër Credins Bank mbështet “I’m from Tirana”, një show nga artisti Kujtim Prodani i cili u mbajt pranë “Teatrit Eksperimental ArTurbina”.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins