Ide te gjelbra, 2017 | CSR | Credins Bank Credins Bank supports “Green Ideas 2017” – Credins Bank

Credins Bank, in the framework of Social Responsibility, for several consecutive years, supports Partners Albania for Change and Development, in the National Competition “Green Ideas 2017”, a competition, which encourages new business initiatives through environmentally friendly ideas. Credins Bank supports this initiative which brings not only innovation and economic development, but also promotes social inclusion, employment and sustainable local development. Implementing these new ideas best integrates the way of doing business in Albania, by raising the awareness of the citizens, utilization of natural resources and contributing to the promotion of local tourism. The winning ideas of this competition were from different business areas. During the two-day of competition, 22 participants, civil society organizations and small enterprises, presented their project ideas to a jury of experts who selected the three best ideas. The winning ideas are: 1) “Art Recycling”, which aims to establish a small business for the production and sale of objects/products made of recycled material. The idea also aims to generate opportunities for young people in order to get trained and to learn art through recycling, as well as raising community awareness of the use of recyclable materials. 2) “Manufacturing and Trading of Aroma Therapy Products”, the idea of Aroma Therapy Albania, a small business that aims to create an authentic Albanian aroma-therapy cosmetic line, of healthy, chemical-free products made from local natural resources. 3) “Grandma’s cooking, which aims to develop culinary tourism tours in the city of Gjirokastra, relying on the rich tradition of “home cooking” and use of home garden products. The idea aims as well to promote the local agricultural products, diversification of tourism services and increase of employment.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins