Vepra dramaturgjike angleze "Shirli Valentina" | CSR | Credins Bank Credins Bank supports #cometothetheatre – Credins Bank

The contribution to the redevelopment of art and culture within the communities in which it operates remains a key pillar in the orientation of Credins Bank’s financial support policies. Within the artistic season, under the initiative of #cometothetheatre, an English drama, “Shirli Valentina”, was adapted into Albanian and put on the stage from the director DriadaDervishi. This is the first monodrama for the actress OltaDaku, which made the audience experience a lot of emotions. Credins Bank was a supporter of this activity in the region of Durrës, Credins Bank operates with 6 Branches and 1 Agency and serves 29,306 clients

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins