Credins Bank kontribon ne Spitalin e Beratit | CSR | Credins Bank Credins Bank has contributed to the Hospital of Berat – Credins Bank

Credins Bank is a partner of local institutions, which continues to play a significant role in supporting various projects and this year chose to support the Municipality of Pogradec in improving the city view with festive decoration for the end-of-year holidays. Furthermore, the bank plays an important role in the initiatives taken in support of the health system, where a valuable contribution has been the partnership with Berat Hospital for furnishing patient rooms, bringing about improved hospital conditions and the provision of a more qualitative service.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins