#CredinsDHURON ne Fushe Kruje | CSR | Credins Bank Credins Bank donates in Fushë-Kruja – Credins Bank

Under the motto “Credins Bank Staff offers warmth”, the bank has assisted more than 40 families affected by the floods in Fushë-Kruja. This initiative shows the constant care that Credins Bank provides for the community.

This year, the bank made available several accounts to all employees willing to donate to flood-affected families. The fund raised was used for the purchase of heating equipment and blankets. On December 21, 2017, in cooperation with our Branch in Fushë-Kruja, distributed to 40 families flooded with 1 radiator heater and 4 blankets per family.

Credins Bank considers support for families in need as part of its social responsibility policies and commitment to the community in which it operates.X

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins