Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Përgjegjësia Sociale

Credins Bank mbështet botimin e librit të shkrimtarit të njohur z. Nuri Dragoj

Shkrimtari i njohur z. Dragoj është mbështetur nga Credins Bank për botimin e librit të titulluar Prapaskenat e Konferencës së Londrës 1912 – 1913, libër ky që i përket një kujtese historike për ngjarjet kryesore, në të cilat u përfshi Shqipëria 100 vjet më përpara. Edhe njëherë Credins Bank tregon gatishmërinë e saj në mbështetje […]

Lexo më shumë

Credins Bank mbështet ekspozitën e profesor Ermir Grezda.

Credins Bank mbështet ekspozitën e profesor Ermir Grezda.   Skulptori i njohur shqiptar profesor Ermir Grezda u mbështet nga Credins Bank për hapjen ekspozitës me punime speciale të realizuar falë mjeshtërisë dhe profesionalizmit. Credins Bank është vazhdimisht aktive në mbështetje të përgjegjësisë sociale në kuadër të fushës së Artit dhe Kulturës duke ofruar shembullin e […]

Lexo më shumë

1 7 8 9 10
Top