Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Përgjegjësia Sociale

Credins bank mbështet Dhomën Britanike të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë

Credins bank mbështet Dhomën Britanike të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë për përgatitjet dhe organizimin e konferencës në promovimin e zhvillimit të Turizmit dhe Agrobiznesit. Kjo mbështetje ka për qëllim krijimin e një platforme për inkurajimin e prodhuesve për të kërkuar konsulencë në mënyrën sesi të zhvillojnë biznesin e tyre dhe si ti shtojnë vlerë […]

Lexo më shumë

Arti në kabinat e Telekomunikacionit

Në kuadër të Përgjegjësisë Sociale, Credins bank mbështet Bashkinë e Tiranës në nismën e tyre për të shndërruar pamjen e kabinave të telekomunikacionit me një pamje më të moderuar përmes Artit. Credins bank beson se investimet për keto lloj projektesh ndihmojnë kështu në konsolidimin e një shoqërie të qëndrueshme!

Lexo më shumë

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank. Nën Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Thoma Çaushi i shoqëruar nga përfaqësuesit e bankës nga Drejtori i Departamentit të Burimeve Njerëzore z. Ardian Angoni, Drejtori i Rajonit Durrës z. Aleksandër Josifi dhe Drejtori i Degës Kavajë z. Albert Zoto ishin prezent në përurimin e mjediseve të reja […]

Lexo më shumë

1 2 3 4 10
Top