Credins supports the publication of the book "This is my Dritero– Memories" Credins supports the publication of the book “This is my Dritero– Memories” – Credins Bank

This is my Dritero – Memories Credins Bank supports the publication of the book: “This is my Dritero”

Credins supports the publication of the book “This is my Dritero– Memories”

This is my Dritero – Memories

Credins Bank supports the publication of the book: “This is my Dritero”, an amazing publication with impressive memories from various friends and colleagues who have worked over the years with our great writer. Credins Bank always supports art and culture.

 

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins