Mandarina Fest 2019 | CSR | Credins Bank Credins supports “Mandarina Fest 2019” – Credins Bank

Si një institucion partner me bizneset dhe institucionet lokale, Credins Bank, gjatë muajit Nëntor, sponsorizoni aktivitetin “Mandarina Fest 2019”.

Si një institucion partner me bizneset dhe institucionet lokale, Credins Bank, gjatë muajit Nëntor, sponsorizoni aktivitetin “Mandarina Fest 2019”. Credins Bank vazhdon të luajë një rol të rëndësishëm në mbështetje të projekteve të ndryshme të cilat nxisin zhvillimin vendas.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins