Credins stands by the residents of Don Bosko area and of "Gjergj Fishta" Boulevard Credins stands by the residents of Don Bosko area and of “Gjergj Fishta” Boulevard – Credins Bank

We continue to provide and expand the green areas in our beloved city of Tirana by joining the initiative of Tirana Municipality for an environment as green as possible.

We went closer to the residents of Don Bosko area and of “Gjergj Fishta” Boulevard by building a small park with trees, where the families in the nearby area can enjoy a pleasant afternoon.

Credins Bank has been very active, as always, in environmental projects, paying maximum importance to the quality of life that a clean ♻ and green ? environment gives us.

Throughout the yearlong activity, we have contributed and will continue to contribute in this direction, no matter how small our contribution.

Together we must take care to reduce pollution, reduce the use of plastic, use cars as little as possible, or save water and energy. Let us keep our earth as clean as possible.

 

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins