Albania Climbing Festival | Credins Bank CREDINS BANK SUPPORTS “ALBANIA CLIMBING FESTIVAL” – Credins Bank

Credins Bank supports the “Albania Climbing Festival” event, an activity on the “Climbing” discipline, organised for the 5th year by Rock Tirana Climbing Gym. From May 03 – 05, 2019 we participated in a range of activities organised in Bovilla, Brar, such as: Climbing, Joga, Hiking, Slackline and Party.

Credins Bank represents an important actor in developing an active community and sustainably developed cities, investing in cultural, sport and art promoting activities all over the country.

Credins Bank mbështet “Albania Climbing Festival”
Credins Bank mbështet “Albania Climbing Festival”

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins