Credins Bank in support of Education and excellent students Credins Bank in support of Education and excellent students – Credins Bank

In the framework of the special attention and care dedicated to the youth, Credins Bank sponsored the event held on the event of the end of the academic year 2014, for the high school graduates of the city of Tirana. This activity was organized by the Tirana Regional Education Directorate under the auspices of the Ministry of Education and Sport and with the support of Credins Bank. In addition to the financial support for the organization of the event, Credins Bank donated Visa Prepaid Cards to 150 Graduates of Excellence, amounting to ALL 2,000. The event was attended by 7000 graduates of the city of Tirana, the Minister of Education and Sport Mrs. LinditaNikolla, the Director of Tirana Education Directorate Mrs. ArjolaByzyka as well as Credins Bank representatives who congratulated the graduates for further future success.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins