Credins Bank donates face masks and disinfectant to schools Credins Bank donates face masks and disinfectant to schools – Credins Bank

One of the main principles of Credins Bank is to enable the education of future generations in the most favorable and safe conditions.

Credins Bank donates face masks and disinfectant to schools

One of the main principles of Credins Bank is to enable the education of future generations in the most favorable and safe conditions. On the eve of the start of 2020-2021 school year, Credins Bank has given its contribution towards increasing hygiene conditions during the teaching process by donating face masks, disinfectants and other equipment for schools in Tirana. Credins Bank believes in the values of education and culture and considers them one of the most precious contributions to the benefit of the entire community.

 

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins