Për të gjithë ju mjekë e infermierë të dashur që jeni çdo ditë me mjaft përkushtim në shërbimin tonë:

Banka Credins vjen me një paketë speciale produktesh, krijuar për ju.

  • Kredi konsumatore: e vlefshme në llogarinë tuaj brenda 48 orëve me kushte mjaft të mira disbursimi.
  • Depozita me afat: përfitoni sa më shumë nga kursimet tuaja. Norma interesi fantastike për çdo kursim në Lekë ose Euro, që do sillni pranë nesh.
  • Karta krediti Viza dhe Mastercard: përfitoni kartën tuaj të kreditit pa komision lëshimi.
  • Zbritje deri në 20% për çdo blerje me kartat Credins në shumë dyqane brenda dhe jashtë vendit.

*Oferta e vlefshme deri në 31 Korrik!

Na kontakto

Banka Credins