This post is also available in: en

Përshkrimi i Programit:

Jeni duke kërkuar frymëzim për raste të veçanta apo për pamjen tuaj të përditshme? Përfitoni 15% ulje tani në yoox.com, dyqani kryesor në botë i stilit të jetës, për modën, dhe artin. Një përzgjedhje e shkëlqyer e veshjeve dhe aksesorëve nga stilistët më të rëndësishëm, koleksionet ekskluzive, objektet e dizajnit, librat dhe shumë më tepër.

  • YOOX ofron 15% zbritje për blerjet në internet në YOOX.com
  • Kjo ofertë mund të përdoret deri në 5 herë për çdo klient përgjatë të gjithë periudhës së vlefshmërisë
  • Nuk ka asnjë kosto minimale dhe oferta është e vlefshme për të gjitha porositë në internet të kryera në të gjithë botën.

Si mundet të përfitoni nga kjo ofertë?

Regjistrohuni në YOOX duke përdorur adresën https://www.yoox.com/project/comktg19?tp=453534 dhe menjëherë pas regjistrimit do të merrni një email me një kod promocioni që mund ta përdorni deri në 5 herë gjatë periudhës së vlefshmërisë.

Periudha e Vlefshmërisë:
E vlefshme nga 1 Mars 2019 – 1 Korrik 2020

Cilët Mbajtës të Kartave kualifikohen:
Mbajtësit e kartave Mastercard World Debiti dhe Krediti + Mastercard Gold Krediti

Disponueshmëria e Ofertës:
Aplikohet për porositë në internet në të gjithë botën

Kushtet e Mbajtësve të Kartës:
Lexoni këtu Kushtet dhe Afatet e plota


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins