Banka Credins bank

This post is also available in: en

Përshkrimi i Programit:

Nëse dëshironi të eksploroni, të bëni një udhëtim brenda ditës ose thjesht keni nevojë për një furgon që të udhëtoni, Enterprise® është zgjidhja juaj.

Enterprise është lideri botëror në industrinë e automjeteve me qira, i mirë-njohur për shërbimin superior ndaj klientit. Duke filluar nga automjetet kompakte me 3 dyer deri te automjetet SUV me hapësira të mëdha, furgonët dhe automjetet e luksit, Enterprise disponon një gamë të gjerë automjetesh të besueshme për të gjitha nevojat tuaja.

Për më tepër, Enterprise e gjeni gjithmonë pranë jush. Me mbi 7,800 degë në të gjithë botën – duke përfshirë Mbretërinë e Bashkuar, Evropën, Amerikën e Veriut dhe Kanadanë – Enterprise e gjeni në vende shumë të favorshme nëpër aeroporte dhe madje edhe në lagjen ku banoni.

Lloji I Kartës Zbritja fillestare
World Krediti 10%
Gold Krediti 10%

Enterprise Rent-A-Car Ltd
Deri në 10% zbritje për automjete me qira

Periudha e Vlefshmërisë:
E vlefshme nga 1 mars 2019 – 31 mars 2020

Cilët Mbajtës të Kartave kualifikohen:
Mbajtësit e World Mastercard + Gold

Disponueshmëria e Ofertës:
Aplikohet për rezervime me Mastercard në të gjithë botën

Si mundet mbajtësit e kartës të përfitojnë nga kjo ofertë?

  • Klikoni këtu dhe do të hapni faqen e rezervimit të Enterprise.
  • Në Formularin e Rezervimit duhet të shënoni datat dhe destinacioni i udhëtimit, duhet të përzgjidhni automjetin dhe të shënoni të dhënat personale.
  • Shënim: Zakonisht paguani për automjetin me qira kur e merrni atë në destinacion, por për disa tregje të caktuara (p.sh. MB/DE/FR/ES dhe të tjera), Banka Credins mund tu kërkojë klientëve të saj të paguajnë në momentin e rezervimit.
  • Pasi të keni vendosur këtë informacion, do të merrni një email konfirmimi të rezervimit tuaj.
  • Shënim: Zbritja aplikohet në mënyrë automatike për tarifën dhe nuk është nevoja që të vendosni kodin.

Kushtet e Mbajtësve të Kartës
Lexoni këtu Kushtet dhe Afatet e plota.


Na kontakto

Gjej Degën