Pension me shumë përfitime!

  • Shijoni paketën e dedikuar për ju – Llogari pensioni me ZERO komision, kreditim i pensionit pa komision si edhe kartë Visa Electron për të tërhequr pensionin tuaj kudo në ATM-të 24 orë në 7 ditë të javës.

 

  • Më shumë siguri se mbajtja e pensionit me vete. – Mbani mend se karta është më e sigurt se mbajtja e parave me vete. Karta është portofoli juaj personal dhe vetëm ju mund ta përdorni, kështu që edhe nësë e humbni, paratë tuaja do të jenë të sigurta.

 

  • Norma interesi preferenciale – Çelni një depozitë në Credins Bank apo ruajeni pensionin tuaj në llogari për 12 muaj duke përfituar interesa preferenciale.

This post is also available in: en


Produkte te Lidhura

Credins Online

Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins

Lexo më shumë

Kartë Krediti

Këtë muaj keni përdorur kartën tuaj të kreditit VISA Classic dhe Mastercard

Lexo më shumë

Kredi Konsumatore

Kredia konsumatore është zgjidhja për të plotësuar nevojat tuaja personale si

Lexo më shumë

Na kontakto

Gjej Degën