Valbona Guri intervistë për revistën Bankieri | Credins Bank Valbona Guri intervistë për revistën Bankieri – Credins Bank

Valbona Guri, Drejtore e Departamentit Marketing në Credins Bank në një intervistë për Revistën Bankieri flet për rëndësinë e ndryshimeve teknologjike në industrinë e Marketingut. 

Marketingu digjital – Një përqasje e re për sistemin bankar drejt rrugëtimit në kanalet digjitale duke sjellë transformim të modelit tradicional të biznesit bankar dhe këndvështrimit të punonjësve. 

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins