Valbona Dhjaku, intervistë për Report TV | Credins Bank Valbona Dhjaku, intervistë për Report TV – Credins Bank

Valbona Dhjaku, Drejtore e IT në Bankën Credins, në një intervistë për Report TV informon për përfitimet që kanë të gjithë klientët e Bankës nga përdorimi i aplikacionit Credins Online. Një aplikacion i sigurt dhe mjaft i thjeshtë në përdorim, por dhe me funksionalitete të reja dhe inovative për një përdorim 24/7.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins