Credins Online – Risia e Credins Bank
Valbona Dhjaku, drejtore e IT pranë Bankës Credins, flet në A2 CNN për përfitimet që çdo klient ka nga përdorimi i Credins Online.
Kryerja e pagesave dhe transfertave online, kosto të reduktuara dhe një mundësi fantastike për çdo klient për të patur bankën me vete 24 orë në 7 ditë të javës.

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins