Soni Thano intervistë për revistën Monitor

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për të shqyrtuar të gjitha kërkesat e klientëve për shtyrje të kësteve të kredisë si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins