Soni Thano intervistë për revistën Monitor

Soni Thano, Drejtore e Divizionit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën “Monitor” flet për sfidat që bizneset u perballën gjatë vitit 2020 si dhe për rolin thelbësor të Bankës Credins në mbështetje të ekonomisë. 

Znj. Thano shprehet optimiste duke thënë se: “Ekonomia pritet të rifillojë rimëkëmbjen në vitin 2021”.

Credins Bank do jetë gjithmonë suport për klientet në çfarëdo lloj sfide dhe kohe. 

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins