Orjada Kulla, Drejtore e Departamentit të Risqeve të Integruara në Credins Bank vjen me një intervistë për revistën Monitor duke identifikuar ndikimin e inflacionit tek kredidhënia dhe sektori bankar.  

Për të lexuar intervistën e plotë  klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins