Banka Credins mirëpret në të gjitha degët e saj në të gjithë Shqipërinë, të gjithë qytetarët të cilët:

 • Plotësojnë kriteret për të përfituar nga ndihma financare e qeverisë (paga e luftës)
 • Nuk kane nje llogari bankare.
 • Hapja e llogarisë do jetë me kushte preferenciale, pasi duam të jemi pranë jush në këtë kohë të vështirë.

  Ju informojmë se:

 • Hapja e llogarisë: Pa komision
 • Balancë minimale: Nuk ka nevojë për të depozituar fonde në momentin e hapjes
 • Mbyllje llogarie: Pa komision
 • Komision mirëmbajtje: Nuk do aplikohet asnjë komision mirëmbajtje për llogarinë deri në përfundim të këtij proçesi
 • Gjithshtu, Banka Credins do ju informojë me anë të një mesazhi në celularin tuaj personal në momentin që fondet do kalohen në llogarinë tuaj për të bërë të mundur tërheqjen duke shmangur ardhjen tuaj pranë degëve tona pa qenë e nevojshme.

  Ju mirëpresim, duke ju kujtuar për të respektuar masat përkatëse për ruajte të distancës për të mbrojtuar veten, klientët e tjerë dhe stafin e bankës.

  #rrinështëpi, bashkë do t’ia dalim.


  Na kontakto

  [contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
  Banka Credins