Të nderuar klientë dhe miq të Bankës Credins,

Në vijim të vendimit të Keshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë datë 8 Prill 2020, si dhe të vendimarrjes nga stafi drejtues i bankës tonë, ju informojmë se:

 • Çdo transfertë në monedhën vendase drejt çdo banke lokale dhe që kryhet nëpërmjet aplikacionit Credins Online, do jetë pa asnjë komision përgjatë periudhës së pandemisë.
 • Ky vendim pozitiv vjen si pasojë e situatës së COVID-19, për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë klientëve për të reduktuar ardhjen në sportelet e bankës si dhe për të përmbushuar nevojat financiare me kosto të minimizuara.
  Ftojme të gjithe klientët të perdorin aplikacionin tonë Credins Online, i aksesueshëm nga çdo SmartPhone, Tablet dhe Desktop.

  Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për mënyrën si mund të kryeni çdo transfertë.

  Gjithashtu, për çdo pyetje ose informacion shtesë, na kontaktoni në +355 67 684 5242 dhe një staf i specializuar, do ju vijë menjëherë në ndihmë.

  Gjithashtu, të gjithë stafet tona nëpër degë, mund t’ju informojnë për mënyrën si mund ta aksesoni dhe perdorni thjesht dhe shpejt, direkt nga shtëpia juaj këtë aplikacion kaq të bukur.

  #BASHKEDOTIADALIM


  Na kontakto

  [contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
  Banka Credins