NJOFTIM ZYRTAR

Të dashur klientë dhe miq,

Në vijim të masave të ndërmarra nga qeveria për situatën që po kalojmë, Banka Credins po ndërmerr masa të njëpasnjëshme sipas ecurisë së situatës për të mbrojtur çdo klient dhe të afërmit e tyre si dhe çdo staf të bankës duke reduktuar kontaktet midis tyre.
Për këtë arsye, degët e Bankës Credins do jenë të mbyllura nga data 13.03.2020 deri ditën e Hënë datë 16.03.2020. Puna do të rifillojë datë 17 Mars 2020.
Ju garantojmë që banka do vazhdojë të funksionojë normalisht në çdo degë tjetër të hapur duke ofruar të gjitha shërbimet bankare të domosdoshme për çdo klient.
Aktualisht Banka Credins operon me 58 degë dhe agjensi në të gjithë vendin, dhe mbylljet e disa degëve nuk do afektojnë ofrimin e shërbimeve, pasi do mbulohen nga degët e tjera prezent sipas çdo qyteti
Mbyllje e disa degëve: Duke filluar nga dt. 12.03.2020 me afat të pacaktuar.

TIRANË: Në Rajonin e Tiranës ku aktualisht operojmë me 25 Degë dhe Agjenci, do mbyllim përkohësisht degët e mëposhtme:

 • Dega Tirana 6
 • Dega Tirana 7
 • Dega Tirana 14
 • Dega Tirana 13
 • Dega Laprakë
 • Dega Tirana Qendër
 • DURRËS: Jemi prezent në qytetin e Durrësit dhe Shkozet me 4 Degë dhe 1 Agjensi. Do mbyllen:

 • Durrës 3
 • Dega Shkozet
 • Agjenica e Portit
 • FIER: Jemi prezent me 2 Degë dhe do mbyllet dega:

 • Dega Fier 2
 • VLORË: Jemi prezent me dy degë dhe do mbyllet:

 • Dega Vlora 2
 • LEZHË: Jemi prezent me dy degë dhe do mbyllet:

 • Dega Lezhe 2
 • Vau i Dejës: Do procedohet me mbyllje të Degës.

  Gjithashtu mbyllen dhe dy Agjencitë:

 • Hipoteka
 • Qendra Kombetare e Biznesit (QKB).
 • Informacion shtesë:

  Dega tek Qendra Ring: Orari I mbylljes do jetë ora 16:00.

  Dega tek Emigres: Do mbyllet nesër ditën e premte, për shkak të vendimit të qeverisë për të ndaluar levizjen me makina. Do hapet ditën e Hënë në mëngjes, dt. 16.03.2020

  Ju informojme se: ATM pranë degëve të mբsipërme që po mbyllen do jenë në funksion të plotë 24/7.


  Na kontakto

  [contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
  Banka Credins