Marieta Karapanço, intervistë për News24 | Credins Bank Marieta Karapanço, intervistë për News24 – Credins Bank

Marieta Karapanço, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Produkteve dhe Institucioneve në Credins Bank, në një intervistë për News24, foli për ofertat më të reja të kredisë që Banka Credins sapo ka lançuar në mbështetje të çdo individi dhe biznesi. Kredi me kushte lehtësuese dhe proçedura të shpejta.

Për të mbështetur rihapjen, zhvillimin dhe rritjen e çdo biznesi Mikro e Agro si dhe çdo individ që dëshiron të investojë për një të tashme më të bukur.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins