Maltin Korkuti intervistë për Revistën Monitor 

Z. Maltin Korkuti, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës Credins, në një intervistë për revistën “Monitor”, flet për ecurinë pozitive të Bankës Credins përgjatë 2020, strategjinë e ndjekur si rezultat i situatës së pandemisë Covid-19, përballimin me sukses të sfidave të hasura por dhe mbi objektivat kryesore të bankës përgjatë 2021 me fokus të veçantë për zhvillime të reja teknologjike dhe një ekperiencë sa më unike për çdo klient të bankës.

Për të lexuar intervistën e plotë  klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins