Z.Maltin Korkurti, Drejtor i Përgjithshëm i Credins bank, vjen me një intervistë ekskluzive për revistën Monitor.

Z. Korkuti është shprehur për mbështetjen e vazhdueshme që Credins bank ka dhënë për klientët e saj, përmes produkteve atraktive të reja financiare.

Fokusi kryesor do të jetë ofrimi i shërbimeve inovative për të siguruar zgjedhje më të mira dhe të favorshme për klientët tanë.

Për më shumë informacion mbi ecurinë e plotë të bankës përgjatë vitit 2023, arritjet, sfidat dhe strategjitë për vitin 2024, lexoni intervistën e plotë duke klikuar këtu.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins