Z. Maltin Korkuti, Drejtor i Përgjithshëm i bankës Credins, vjen me një intervistë në revistën Monitor duke na informuar mbi ecurinë, arritjen dhe sfidat e bankës Credins përgjatë 2021 si dhe pritshmëritë për 2022. 

Për të lexuar intervistën e plotë  klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins