Julia Hoxholli, Drejtoresha e degës së QSUT-së në Credins Bank, në një intervistë për mediat foli për paketën e dedikuar te produkteve të lançuar së fundmi për personelin mjekësor në të gjithë vendin.

Banka Credins shpreh mirënjohjen më të madhe për të gjithë mjekët pas situatës së vështirë me të cilën u përballën gjatë COVID-19.

Faleminderit dhe ju mirëpresim në çdo degë të bankës sonë për të përfituar nga ofertat e reja.


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins