Edlira Muço, intervistë për revistën Monitor | Credins Bank Edlira Muço, intervistë për revistën Monitor – Credins Bank

Edlira Muço, Drejtore e Drejtorisë së Përputhshmërisë Ligjore dhe Parandalimit të Pastrimit të Parave në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi Standartin e ri të raportimit (CRS) që Bankat në Shqipëri janë angazhuar për përmbushjen e dispozitave ligjore mbi Shkëmbimin Automatik të Informacionit.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins